1 Amerikanska dollar i Svenska kronor

För översättning Amerikanska dollar i Svenska kronor ange önskat belopp på vänster sida omvandlare. Byt valutor för omvänd överföring. Amerikanska dollar i Svenska kronor burk överföring med hjälp av Gidfinance-se.com valutaomvandlare. Data på vår webbplats uppdateras varje dag - aktuell kurs Amerikanska dollar till Svenska kronor laddas ner från officiella källor.

Summa

Från

Till

1 USD = SEK

Uppdatering av information: 06.19.24 14:00

För att beräkna kostnaden för omvandling av utländsk valuta använder vi marknadsväxelkurser världens valutor.

1 USD till 1 SEK diagram

FAQ

Hur konverterar man 1 Amerikanska dollar till Svenska kronor med en kalkylator?

Det räcker med att ange det erforderliga antalet valutaenheter för att data ska beräknas automatiskt. Graf över förändringar i växelkursen från 1 USD till SEK  för idag och prognos för imorgon. På den här sidan är växelkursen 1 USD till SEK = 11.019

Online omvandlare 1 Amerikanska dollar till Svenska kronor

Online valutaomvandlare är ett verktyg som låter dig beräkna förhållandet mellan 1 Amerikanska dollar och Svenska kronor för idag.  Växelkursen för Amerikanska dollar till Svenska kronor idag, 06.19.24, är 11.019 USD per SEK.

Dynamiken för växelkursen 1 Amerikanska dollar till Svenska kronor per vecka, månad och år

Växelkursens dynamik gör att du kan ta reda på deras förhållande under vilken period du behöver och göra en prognos för kostnaden för 1 Amerikanska dollar till Svenska kronor för den närmaste framtiden.

 Under de senaste 7 dagarna har kursen på Amerikanska dollar till Svenska kronor ändrats med 1%, från 1.0 till 1.0 USD till SEK.

Under de senaste 30 dagarna har kursen för Amerikanska dollar till Svenska kronor ändrats med INF%, från 0 till 1.0 USD till SEK.

Under de senaste 365 dagarna har kursen för Amerikanska dollar till Svenska kronor ändrats med INF%, från 0 till 1.0 USD till SEK.