1 Euro i Svenska kronor

För översättning Euro i Svenska kronor ange önskat belopp på vänster sida omvandlare. Byt valutor för omvänd överföring. Euro i Svenska kronor burk överföring med hjälp av Gidfinance-se.com valutaomvandlare. Data på vår webbplats uppdateras varje dag - aktuell kurs Euro till Svenska kronor laddas ner från officiella källor.

Kvantitet

Skiftande

Skaffa sig

1 EUR = SEK

Uppdatering av information: 03.31.23 01:00

För att beräkna kostnaden för omvandling av utländsk valuta använder vi marknadsväxelkurser världens valutor.

1 EUR till 1 SEK diagram

FAQ

Hur konverterar man Euro till Svenska kronor med en kalkylator?

Euro till Svenska kronor online-kalkylatorn är lätt att använda. Det räcker med att ange det erforderliga antalet monetära enheter för att data ska beräknas automatiskt.

Online omvandlare Euro till Svenska kronor

Online valutaomvandlare är ett verktyg som låter dig beräkna förhållandet mellan Euro och Svenska kronor för idag.  Växelkursen för Euro till Svenska kronor idag, 03.30.23, är 10.944 EUR per SEK.

Dynamiken för växelkursen Euro till Svenska kronor per vecka, månad och år

Växelkursens dynamik gör att du kan ta reda på deras förhållande under vilken period du behöver och göra en prognos för kostnaden för Euro till Svenska kronor för den närmaste framtiden.

 Under de senaste 7 dagarna har kursen på Euro till Svenska kronor ändrats med 1.0269%, från till 1.0269 EUR till SEK.

Under de senaste 30 dagarna har kursen för Euro till Svenska kronor ändrats med 2.4%, från 1.0029 till 1.0269 EUR till SEK.

Under de senaste 365 dagarna har kursen för Euro till Svenska kronor ändrats med 24.1%, från 0.8278 till 1.0269 EUR till SEK.